2024 TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Batı Akdeniz Bölge Toplantısı’na katıldık (05.06.2024)

2024 TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Batı Akdeniz Bölge Toplantısı, 06.06.2024 tarihinde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Afyonkarahisar misafirliğinde gerçekleştirilen toplantıya Antalya, Isparta ve Burdur illerinden katılım sağlandı.

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Güleç Yaman ve İcra Komitesi’nin misafir ettiği TOBB Antalya, Isparta ve Burdur Kadın Girişimciler Kurulları Afyonkarahisar’da ortak program yaptılar. Programda TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, Batı Akdeniz Bölge Temsilcisi, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Serap Kocaoğlu, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Güleç Yaman, TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Özdemir, TOBB Burdur Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevim Zorlu ve icra komitesi üyeleri yer aldı.
Üniversitemizi temsilen TTO Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Sevim Aydoğan ve TTO Üniversite – Sanayi İş Birliği Birimi Temsilcisi – AFLORA A.Ş. Yetkilisi Gıda Yüksek Mühendisi Kübra Azel Bayar, toplantıya katıldı.
Toplantıda iller arasında kadın girişimcilerin ortak proje yürütebilmesi, iş birliği sağlanabilmesi ve koordinasyon hedefleri üzerinde duruldu.

Güncelleme Tarihi: 6 Haziran 2024