KALİTE GÜVENCESİ TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK

Üniversitemiz akademik ve idari birimleri tarafından yürütülen kalite güvencesi çalışmalarını değerlendirmek ve birimler özelinde yürütülebilecek çalışmaları ele almak amacıyla 2 Nisan 2024 tarihinde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Teknoloji Transfer Ofisi ile kalite güvencesi toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Öznur Gürlek Kısacık, Bilgi İşlem Daire Başkanı Recep Özkan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yücel Güllü, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Murat Zengin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Filiz Özden Yılmaz, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Emre Semiz ile ilgili birimlerde görev yapan personeller katılım sağladı. Toplantıda Kalite Topluluğu tarafından 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen “Öğrenci Perspektifinden Bakmak: Memnuniyet Anketi Değerlendirme Atölyesi” etkinliğinde öğrenciler tarafından belirtilen iyileştirme önerileri değerlendirilerek ilgili birimler bünyesinde yürütülebilecek çalışmalar ele alındı.

Toplantıda alınan kararlara ulaşmak için tıklayınız.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024