EGE ÜNİVERSİTESİ EBİLTEM TTO’DAN AFSÜ TTO’YA ZİYARET

18.04.2024 tarihinde Ege Üniversitesi EBİLTEM TTO Müdür Yardımcısı Sıdıka Ekren ve Sanayi İlişkiler Birimi Yürütücüsü Ahmet Akıllıoğlu, Genel Müdürlüğümüze ziyarette bulunmuştur. Birimler arasında tanışma niteliğinde olan bu ziyaret sırasında, ofisler arasında gerçekleştirilebilecek etkinlikler ve projeler hususunda görüşme yapılmıştır. Ayrıca Ege Üniversitesi EBİLTEM TTO çatısı altında yürütülen EBIC-EGE (Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi) projesi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Proje kapsamında ileri zamanlarda, Afyonkarahisar özelinde etkinlik gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Ziyaret sırasında AFSÜ TTO projelerinden ve faaliyetlerinden de bahsedilmiştir. AFSÜ TTO iştiraki olan AFLORA ürünleri ve AFSÜ TTO Mantar Üretim Merkezi hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Toplantı Tutanağına ulaşmak için tıklayınız.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024